GRATIS verzending vanaf 25 euro!
GRATIS verzending vanaf 25 euro!
  • 0

Veelgestelde vragen

Welke veterlengte heb ik nodig?

Wilt u op zeker spelen, meet de lengte van de huidige veter in uw schoen dan even op. Globaal echter kan men zeggen dat bij 2 gaatjes boven elkaar in de schoen een veter van 50cm de juiste keuze is, bij 3 of 4 gaatjes boven elkaar een veterlengte van 65cm nodig is en bij 5 of 6 gaatjes boven elkaar een veterlengte van 75cm gewenst is.

Past mijn bestelling door de brievenbus?

Tot 4 sets is het voor ons mogelijk om de bestelling als brievenbuspakket te verzenden, daarboven ontvangt u de bestelling in een reguliere verzenddoos.

Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling / een verkeerd adres opgegeven. Kan ik dit nog wijzigen?

Aangezien we je bestelling per ommegaande verwerken, is het belangrijk om zo snel mogelijk per mail contact op te nemen en de gewenste wijziging door te geven onder vermelding van je naam. We zullen er dan alles aan doen om je bestelling alsnog aan te passen. 

Ik heb het verkeerde product / de verkeerde maat ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Als je bestelling beschadigde of verkeerd verpakte items bevat, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website en we zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Alle bestellingen worden met PostNL of DPD verstuurd vanuit ons magazijn in Nederland. Over het algemeen duurt het 1 – 3 werkdagen om je bestelling te leveren. Dit is een schatting en hangt mede af van jouw lokale postdienst.

Wat is jullie retourbeleid?

Je hebt het recht om alle items die je via www.owensmithstore.com hebt gekocht te retourneren (mits binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling). Items die op onze website zijn gekocht kunnen niet geruild of geretourneerd worden bij onze resellers.

De items en de verpakking dienen intact te zijn. Wanneer je een item wilt omruilen of retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Zodra we jouw items hebben ontvangen (retouradres; Owen Smith, Daalstraat 62, 6191 RL BEEK) zullen we de omruiling of retournering verwerken. Let op: de verzendkosten van de initiële verzending worden niet vergoed. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor items die tijdens de retourverzending verloren zijn gegaan.

De waardering van www.owensmith.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 60 reviews.