De dagen vliegen voorbij en de feestdagen staan voor je het weet alweer voor de deur. Om een cadeau te vinden voor je dochter, moeder, zusje, vriendin, oma of tante is soms al moeilijk, maar vaak weet je altijd wel iets te vinden. Vrouwen zijn vaak een stuk makkelijker en hebben een groter wensenlijstje, mannen daarin tegen niet. Ieder jaar loop ik weer tegen hetzelfde probleem aan, maar het is mij gelukt. Ben je benieuwd wat het is? Lees dan snel verder.

Dit artikel staat in het teken van Owen Smith – Socks & shoelaces that fit. Zoals de titel van dit artikel al zegt: het perfecte cadeau om te krijgen en te geven. Owen Smith heeft namelijk een aantal mooie, van goede kwaliteit sokken en veters ontwikkeld in diverse kleuren. Ja, dan denk je misschien van: ‘Leuk sokken en veters, maar wat is daar zo bijzonder aan?’ De sokken en veters worden in verschillende kleuren aangeboden en het leuke hiervan is, is dat de veters en sokken dezelfde kleuren hebben. Super leuk, want nu kun je eindelijk je sokken laten matchen met je schoenen, of laten matchen met je broek. Het eindeloos zoeken naar de perfecte combi is vanaf nu dan ook verleden tijd!

                   “Fashion is about dressing according to what’s fashionable. Style is about being yourself.”

Persoonlijk vind ik dat er weinig uitdaging op de markt is voor mannen die zakelijke, nette schoenen en kleding dragen. Sokken zijn de laatste tijd echt weer een musthave en mogen dan ook zeker weten gezien worden. Er zijn wel merken die uitdaging bieden, maar die sokken bevatten vaak drukke prints en veel verschillende kleuren door elkaar. Daarnaast heb je daar ook geen veters bij en is je outfit dus nog steeds niet compleet.

Doordat Owen Smith zich vooral richt op het segment mannen die zakelijke, nette schoenen en kleding dragen, word ik ontzettend blij! Ze zorgen voor “een twist die breekt met de traditie” en hebben maar liefst acht verschillende varianten ontworpen en dus een ruime keuze voor iedereen. En naast de ruime keuze aan kleuren, bieden ze een hele mooie style-kit aan. In deze style-kit zitten drie verschillende kleuren sokken en veters voor een hele betaalbare prijs (cadeautip). Weer een puntje wat mij zo aanspreekt aan Owen Smith – Socks & shoelaces that fit.


Misschien vraag je je af waarom het matchen van je sokken met je schoenen of met de kleur van je broek zo belangrijk is. Ten eerste, het is natuurlijk wel voor een man die echt iets anders wil en wellicht wil opvallen met zijn sokken en schoenen. Daarbij kom ik ook meteen op mijn tweede punt. Ik vind het persoonlijk echt een eye-catcher and I LOVE THAT. Ten derde vind ik schoenen het meest bepalend voor je outfit. Je outfit kan nog zo mooi zijn, maar je schoenen bepalen of de outfit klopt. Matchen je sokken met je schoenen? Dan is er geen twijfel meer over mogelijk!