De dag waarop we ons met zijn allen in een grijs kostuum hijsten, met al even grijze sokken gehuld in zwarte schoenen om ons naar een al even kleurloze kantoorruimte te begeven en daar onze productiviteit te tonen, ligt volgens de oprichters van Owen Smith nu definitief achter ons. Ok, er mogen dan wel 50 tinten grijs zijn, met wat meer kleur tonen we onze persoonlijkheid en creativiteit. Tijd dus om uit de massa te springen en kleur te bekennen.

Owen Smith sokken & veters

KLEURRIJK, MAAR STIJLVOL

Kleurrijke sokken zijn niet nieuw – heel de happy socks rage is al een tijdje bezig en tegenwoordig vind je ook voor mannen sokken in de felste kleuren, vaak ook met de meest schreeuwerige prints. Leuk voor de echte waaghalzen en durvers, maar misschien toch niet meteen voor iedereen weggelegd.

Dat kiezen voor kleur ook stijlvol en subtieler kan, bewijzen de sokken van Owen Smith. Het logo is heel subtiel weergegeven en doet dus verder niets af aan de kracht van de kleur van de sokken zelf. Vernieuwend is de combinatie die ze maken met veters in dezelfde kleur. Waar je dus vroeger de kleur van je sokken al eens afstemde op de kleur van je schoenen of broek, kan je ze nu matchen met de kleur van je veters. Zo leg je een leuk, kleurrijk accent in je outfit.

Owen Smith sokken & veters

MIX & MATCH

Momenteel bestaat hun gamma uit een aantal zomerkleuren die je meteen aan zonnige dagen en warme zomeravonden doen denken en een reeks najaarskleuren die wat warmte brengen op de donkere dagen. Wissel je al graag eens van kleur dan zijn de style kits met 3 verschillende kleuren een leuke optie. Elke kleur sokken heeft zijn bijpassende veter, waardoor je dus volop kunt gaan experimenteren met kleur in je outfit.

Owen Smith sokken & veters

SMART THINKING

Ben je wel gewonnen voor het idee om je sokken af te stemmen op je veters, maar heb je minder behoefte om dagelijks je veters te wisselen? Dan kan je ook voor de losse sets of de style kit in 1 kleur kiezen. In deze laatste vind je 3 paar sokken in 1 trendy kleur met een bijpassende veter. 3 paar sokken zodat je niet telkens een week moet wachten tot je sokken gewassen zijn om opnieuw je favoriete sok-vetercombinatie te kunnen maken. Dat is pas slim, niet waar heren?