Ken je Owen Smith al? Het is een nieuw Nederlands accessoire-label waarmee de moderne net geklede man zijn sokken kan matchen met zijn veters. Klinkt als een gek concept, maar eigenlijk is het idee echt heel leuk. Het concept is uniek, want waar zie je rode sokken met daarbij matchend dezelfde kleur rode veters?

Owen Smith is in 2016 opgericht in Nederland en richt zich op mannen in de leeftijd 18-60 die nette schoenen dragen en het leuk vinden om te spelen met kleurdetails. Natuurlijk kan dit a.d.h.v. een leuk gekleurd overhemd, maar bij Owen Smith gaat het om sokken met bijpassende veters. Volgend jaar worden er overigens ook riemen aan toegevoegd. Leuk, want als je de gemiddelde ‘kantoorman’ bekijkt is deze erg flets en kleurloos. Jammer, want er is zoveel mogelijk. Breek eens met de traditionele mode-regels en doe wat je zelf leuk vindt. Ga niet met die stoffige kantoorfashion mee, maar denk out of the box en volg eens een andere weg.

Owen Smith

Owen Smith

Owen Smith

Volgens Elite Daily en diverse andere media zijn ‘mensen die gekke sokken dragen slimmer, succesvoller en revolutionairder dan anderen’.

Een kleurloze outfit kan door bepaalde details, zoals sokken en veters, er al snel heel anders uitzien. Als twist op de traditionele ‘sokkenregels’ (stem de kleur van je sokken af op de kleur van je schoenen, of de modernere variant: op de kleur van je broek) biedt Owen Smith tevens bijpassende schoenveters!

Owen SmithWe hebben een aantal sokken en bijpassende veters ontvangen en wat ziet het er top uit. De verpakking, het label, ziet er fantastisch luxe uit en zo voelen de producten ook aan. De veters zijn dun, maar voelen stevig en de sokken zijn lekker zacht. Erg leuk om op deze manier je look op te pimpen!

Owen Smith

De collectie van Owen Smith is verkrijgbaar via de webshop en in 50 winkels in het midden/hoog segment. Lanceringen in Duitsland en België staan op de planning, dus voor je het weet is het een fenomeen! Owen Smith: Socks & shoelaces that fit!